Links & Folders

 

Op deze pagina vindt u een aantal links voor meer informatie en diverse folders die u kunt downloaden. Deze folders kunnen u meer inzicht geven in de behandeling en bijkomende aspecten.

-Spaarne Ziekenhuis Afdeling Mond-, kaak- en aangezichtschirurgie

Locatie poli 

 

Locatie Hoofddorp: 1e etage, volg nr. 27

Spaarnepoort 1,

2134 TM Hoofddorp

 

Telefoon: (023) 890 77 30

Informatie: route en openingstijden 

 - Website van VvO (Vereniging voor Orthodontisten). Hier is veel informatie te vinden over beugels en orthodontisten. Ook zijn er mooie werkstukken beschikbaar, natuurlijk erg handig voor een spreekbeurt of werkstuk over de orthodontist.

 - Orthodontie Online: Hier is ook veel over beugels en behandelingen te vinden. Zit je in over je toekomstige beugel, kijk dan hier even en kom erachter dat het allemaal best meevalt.

 - Ivoren kruis folders: Handige folders met veel praktische informatie over het gebit oa over het dragen van mondpiercingseten & drinken en ontstoken tandvlees.

 - De mondscanner: hier vindt u de link naar de uitgebreide versie van het filmpje van de mondscanner die wij in gebruik hebben.  

 - Wat is het BeterBoek? Het BeterBoek is een prachtig voorlichtingsboek voor kinderen van 6 t/m 12 jaar waarin wordt uitgelegd wat er in het ziekenhuis gebeurt. Dit om een stuk angst bij de kinderen weg te nemen. Klik hier voor meer informatie over het Het beterboek