Patiënten informatie COVID-19 

 

 

 

 

Beste patiënt, ouder, begeleider en/of verzorger,


Op de dag van de afspraak stellen wij COVID-19 gerelateerde vragen in de praktijk en meten wij tevens je temperatuur. Is je temperatuur boven de 37,5 graden dan spreekt men van “verhoging”. Indien er sprake is van een temperatuur van 38 graden of hoger (dan spreekt men van “koorts”) of als uit de gezondheidsvragen alsnog blijkt dat je een risico patiënt bent, zal de afspraak helaas niet door kunnen gaan.

 

  • Bij gezondheidsklachten zoals hoesten, neusverkoudheid, kortademigheid, smaak -en reukverlies of koorts dan kan de afspraak niet door gaan.
  • Indien je de afgelopen 14 dagen COVID-19 hebt gehad of in contact bent geweest met een COVID-19 besmet persoon en/ of afwachtend op de testuitslag, kan de afspraak niet doorgaan. Ook als je geen klachten hebt. Dit geldt voor iedereen ook voor jongeren onder de 18 jaar. Geef dit zo spoedig mogelijk door zodat wij een nieuwe afspraak voor je in kunnen plannen.
  • Graag 5 minuten voor de afgesproken tijd aanwezig zijn op de praktijk. Indien je te vroeg arriveert buiten de praktijk wachten. Wil je ook buiten de praktijk de 1,5 meter afstand ten opzichte van anderen respecteren.
  • Door de huidige maatregelen (o.a. social distancing 1.5 meter) is de ruimte in wachtkamer beperkt. Wij willen dat alleen de patiënt met een afspraak de praktijk binnenkomt. Heeft u of uw kind een eerste consult of voortgangsgesprek dan mag er 1 ouder/begeleider mee.
  • Bij binnenkomst je handen desinfecteren of wassen en na het gebruik van de telefoon graag nogmaals de handen desinfecteren.
  • Graag aanmelden middels de QR-scanner, de QR-code staat op het afspraakkaartje en in de afspraak bevestiging(email)
  • Het is niet mogelijk je tanden te poetsen in de praktijk en gebruik te maken van het toilet.

 

 

Indien er vragen zijn over de voortgang van de behandeling of overige vragen dan kan dit van tevoren kenbaar gemaakt worden.

 

Wij volgen de leidraad Mondzorg Corona van de KNMT (beroepsbranche).